22 september Segragymnasiets hundhall, Östra Ljungby

Price

625kr

Duration

18.30-20.30

Enroll

About the Course

Här jobbar vi på att bygga ett samspelt, harmoniskt och balanserat ekipage som har roligt i såväl ringen som på träning!

Vi utgår från det sätt du trivs med att ställa på och utvecklar därifrån. Det är du som handler - och du och hunden ihop som ekipage som står i fokus!

Vi utgår från den nivå ekipaget befinner sig på.

Gedigna instruktioner och mycket "hands-on-hjälp".

Övningar som du kan arbeta vidare med på hemmaplan.

Lust, glädje och samspel är grunden i all träning. Därför är lek en given grundbult när vi jobbar ihop!

De moment vi möter i ringen bryts normalt ner till flera olika övningar som ger möjlighet att sätta detaljerna (pusselbitarna) för att sedan bygga ihop det till en helhet. Övningarna är ofta lite annorlunda, och skulle någon kliva in genom dörren under träning är det inte alls säkert att denne skulle kunna se att det är just utställning vi tränar för

Pris: 600kr inkl moms

Anmälan: 1. Skicka anmälan/förfrågan om plats till Jörgen Lundqvist Skriv även din mailadress i anmälan. 2. Betala anmälningsavgiften antingen via Swish (1234-794 194) eller via Bankgiro 5708-5979 (bästa alternativet för dig som har företag/kennel). Ange 13/2 som meddelande. Kvitto kommer på mailen så fort betalning kommit in. Observera att anmälan är bindande.

Covidbevis ska visas vid ankomst!

Your Instructor

Jörgen Lundqvist

Jörgen Lundqvist

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. To manage all your collections, click on the Content Manager button in the Add panel on the left.