top of page

Utställningsträning Valpar 18/2

Price

500kr

Duration

12.00-14.00

Om kursen

All träning av valpar ska vara lekfull. Här får du ett lekfullt träningspass som inkluderar socialträning, aktivitet, passivitetsträning (och fika för dig) mm. Allt bygger på lek och träning i korta intervaller. Du får lekfulla och enkla stå- och sammarbetsövningar med dig hem att träna/leka vidare med för att jobba med din valps balans i stå liksom samspelet med dig.

Hantering (försiktigt efter valpens nivå)

För bordshundar - övningar som gör hunden tryggare på bordet

'I rörelse kommer din hund här att galoppera mer än den travar. De korta stunderna den travar efter att ha galopperat är dock mer värda än en timmes trav! Här bygger vi glädje och energi för många års utställningskarriär. Vill du att din hund ska trava med mycket attityd och energi? Då måste en stor del av träning och uppvärmning bygga på galopp och glädje. Då får du ut max tillsammans med din bästa vän ringen.

Målet med den här kursen är att hunden ska uppfatta allt som lek. Den som eventuellt ska lära sig något är du. Två timmar kan låta mycket. Det är det inte då din valp förhoppningsvis inte upplever krav ställda ställda på den mer än mycket korta stunder. Resten av tiden kommer den att uppleva som lek och vila.

Your Instructor

Jörgen Lundqvist

Jörgen Lundqvist

bottom of page