top of page

HANDLERKURS SPECIAL "Vad behöver just jag utveckla?"

16/5 kl 18.10-20.50
Segragymnasiets hundhall
Östra Ljungby

handlertränare Jörgen Lundqvist

13/6 kl 18.00-21.00
Kilafors hundhall
utanför Bollnäs/Mohed

UTSTÄLLNINGSTRÄNING MED TOTALT FOKUS PÅ DIN UTVECKLING
Handlertränare - Jörgen Lundqvist

KURSERNA HÅLLS INOMHUS I  STOR TRÄNINGSHALL.
FIKA INGÅR
Vill du ha två hundar med går det bra - men Jörgen rekommenderar att du fokuserar på en.
Det är dig han tränar!

LÄS MER OM JÖRGENS TRÄNINGS-FILOSOFI HÄR

imageonline-co-whitebackgroundremoved.png

Det kan låta konstigt men ibland springer människor som aldrig varit på kurs för Jörgen över ett helt utställningsområde för att ställa frågan:

"VAD BEHÖVER JUST JAG UTVECKLA?" 

"Där och då är det ofta svårt att svara på frågan, men som handlertränare är man ju yrkesskadad. Ser jag ett ekipage i ringen dyker det upp en hel del svar på några sekunder. På mina kurser är det naturligtvis alltid ett mycket viktigt fokus men nu använder jag ett helt nytt upplägg för en kortare kurs  som enbart ska ge svar på frågan." /Jörgen Lundqvist

VI UTGÅR FULLT UT FRÅN DITT SÄTT ATT STÄLLA

Normalt bryter Jörgen ner varje utställningsmoment i mindre beståndsdelar för att sedan bygga ihop momentet vid träning - HÄR GÖR VI TVÄRTOM!

Efter en uppvärmning där du får del i Jörgens pedagogiska tänk kring utställningsträning kastas du sedan ut i hetluften snabbt

- Det pedagogiska upplägget utgår från några traditionella moment vi möter i ringen som innehåller ett stort antal tekniska beståndsdelar. De här är olika på varje kurs.

- I samband med varje moment får var och en individuell återkoppling och tips på vad man kan göra annorlunda

- Till varje moment knyts därefter övningar som en eller flera deltagare behöver för att att utvecklas vidare

Därför passar den här kursen extra bra mitt under utställningssäsongen när man vill finslipa detaljer men sällan vågar göra stora förändringar.

Aktivitetsnivå:

Jörgens mål är alltid att alla ska vara aktiva i princip hela tiden på mina kurser. Med det här upplägget är det omöjligt - men målet är att alla ska vara aktiva större delen av tiden! Hallen är stor. När Jörgen har fokus på ett ekipage nöter de andra på just det vi pratade om - och som pedagog har han bra split vision.

Att gå på kurs och vara aktiv i 20 minuter är inte något vi vill se. Av den här kursens 3 timmar vill Jörgen att alla är aktiva åtminstone 2h 30min inklusive fika...

.

Tempot på den här kursen kommer att vara något lägre än på Jörgens vanliga kurser då så mycket är extremt individanpassat.

30 års utställningserfarenhet eller ingen alls?

På just den här kursen är det en fördel om du har viss erfarenhet i bagaget. Du är dock varmt välkommen ändå! Det är ingen grundkurs i att ställa hund, men då vi utgår från hela utställningsmoment som vi sedan bryter ner i kortare övningar passar upplägget såväl erfarna som nybörjare.

Pris: 800 kr inkl moms

BINDANDE ANMÄLAN

Vid sjukdom eller skada ska avanmälan göras senast 7 dagar innan kursstart. Läkarintyg/Veterinärintyg ska uppvisas. Det går utmärkt att överlåta sin plats till någon annan.

ANMÄLA TILL KURS:

Skicka först förfrågan om plats. Glöm inte ange vilken av kurserna du vill anmäla till!

ANMÄLAN ÄR FULLSTÄNDIG DÅ BETALNING ÄR GJORD.

Betalning kan göras via Swish alternativt Bankgiro

Swish 1234-794 194

BG 5708-5979

Rosetter hundutställning
bottom of page