top of page

HANDLERKURS SPECIAL
"Tema rörelser"
SEGRAGYMNASIETS HUNDHALL, Östra Ljungby
11 mars

TID 13.15-15.45

handlertränare Jörgen Lundqvist

MAX ANTAL 8

UTSTÄLLNINGSTRÄNING MED RÖRELSER I FOKUS

KURSEN HÅLLS INOMHUS
SEGRAGYMNASIETS HUNDHALL
Ligger utmed E4 strax norr om Åstorp
 

LÄS MER OM JÖRGENS TRÄNINGS-FILOSOFI HÄR

LÄS JÖRGENS BLOGGINLÄGG OM RÖRELSE-TRÄNING HÄR

Pris: 700 kr inkl moms

BINDANDE ANMÄLAN

Vid sjukdom eller skada ska avanmälan göras senast 7 dagar innan kursstart. Läkarintyg/Veterinärintyg ska uppvisas. Det går utmärkt att överlåta sin plats till någon annan.

Här står hundens rörelser i fokus!.

Hur får man till dem så att hunden rör sig harmoniskt med energi, rätt balans och bra påskjut?

- JO MAN JOBBAR MED DITT STEG OCH TYNGDPUNKT

Hunden rör sig exakt som dig! Därför är det alltid dina rörelser, tyngdpunkt mm jag jobbar med för att hundens rörelser ska komma till sin rätt! Jobbigt? Javisst! Hunden kan bara prestera när vi gör det...

Hundutställningar går ut på att få fram sunda, friska hundar - och för mig personligen är rörelserna då extremt viktiga. På den här kursen kan du lita på att jag går igång lite extra och verkligen går "All-In".

- TYNGDPUNKT I rörelse är det väldigt mycket hos dig som handler som påverkar hunden. Axlarna, blicken, steglängd mm - men mest avgörande är vilken tyngdpunkt vi har.

- FREKVENS Hundens bästa tempo är inte alltid vårt bästa tempo. Tyvärr är det vi som måste anpassa oss. Här jobbar vi med att hitta rätt tempo för just din hund. Här kommer vi också att använda oss av MUSIK för att hitta rätt.

SPÖKTRÄNING vågar du kommer du också att få prova på att "spökträna". Det kräver att man bjuder lite på sig själv då det innebär att träna rörelser utan hund. Ofta är det så mycket att tänka på när vi tränar rörelser att hunden helt enkelt blir ett moment för mycket - och kanske är inte hunden helt betjänt av att vara med på en övning där det bara är du som står i fokus. Magin uppstår när du sedan får till det tillsammans med hunden!

Som du förstå kommer den här kursen att vara extremt individanpassad. Det innebär dock inte en massa väntan. Jag tycker inte om kurser där 80% av tiden är väntan. Här vill jag att alla är aktiva större delen av tiden. Hallen är stor och vid de tillfällen inte alla har mitt fokus är det viktigt att man tränar på det man precis jobbat med. Men man får hämta andan... En kurs helt inriktad på rörelser är fysiskt krävande.

Hit är du varmt välkommen oavsett utställningsmeriter och blir allting som det ska kommer vi att få många skratt tillsammans!

ANMÄLA TILL KURS:

Skicka först förfrågan om plats. Glöm inte ange vilken av kurserna du vill anmäla till!

ANMÄLAN ÄR FULLSTÄNDIG DÅ BETALNING ÄR GJORD.

Betalning kan göras via Swish alternativt Bankgiro

Swish 1234-794 194

BG 5708-5979

Rosetter hundutställning
bottom of page